Besplatna dostava za kupovinu preko 2.990 RSD

Prijavi se ili registruj

O nama

Dobrodošli u Vamos toys, oazu igračaka i radosti koja traje već 14 godina! Dugogodišnja tradicija uvoza i trgovine pažljivo odabranim igračkama je ono što krasi Vamos toys.

Od osnivanja, pratimo trendove i inovacije na svetskom tržištu igračaka kako bismo našim mališanima ponudili kvalitetnu zabavu koja traje.

Pored maloprodajnih objekata koje snabdevamo, razvili smo i digitalno iskustvo kupovine putem web sajta, čineći naše proizvode dostupnim samo jednim klikom.

U vlasništvu Vamos kompanije je i Comfy.rs -  online platforma namenjena prodaji originalnih INTEX® i Kärcher proizvoda.

Naša misija prevazilazi jednostavno zadovoljstvo. Nastojimo da kroz naše proizvode donesemo radost, podstaknemo maštovitost i kreativnost kod dece, pružimo sigurnost i pouzdanost roditeljima, i osiguramo udobnost i praktičnost za celu porodicu.

Zapravo, naša misija je da ulepšamo vašu svakodnevnicu!

Imate dodatnih pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili želite da saznate više o našim uslugama, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne i pruži sve potrebne informacije.

Prodavnica
Lista želja
0 items Cart
Moj nalog