Kupljenu robu dostavljamo brzo i sigurno isključivo putem kurirske službe u najkraćem roku. Isporuka se vrši kurirskom službom “City Express” i ”Royal Express”.

Primljene porudžbine će biti isporučene u roku od 2 radna dana.

Isporuke se ne vrše nedeljom.

Za porudžbine vrednosti preko 2000 dinara isporuka je besplatna. 

Za porudžbine vrednosti ispod 2000 dinara troškove isporuke snosi kupac i ona iznosi 187 din za sve pakete do težine od 1kg.

Za ostale težine paketa primenjuje se sledeći cenovnik:

Masa pošiljke u kilogramima Cena
0 – 1 kg 187 din
1-2 kg 241 din
2-5 kg 307 din
5-10 kg 384 din
10-20 kg 548 din
20-30 kg 712 din
30-50 kg 1095 din
50-70 kg 1478 din

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Srbije.

Robu kupljenu preko interneta plaćate pouzećem pri preuzimanju robe od kurira.

Plaćanje se vrši isključivo u gotovini.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

U ime Vamos Toys-a, se obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogucnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista. Svi podaci o kupcima/korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Vamos toys-a odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.
Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Vamos Toys, čarobna kuća igračaka nastala je 2010. godine sa sedištem u Beogradu, iz želje da deci pruži najbolju zabavu uz najkvalitetnije svetske brendove.

Kod nas možete pronaći neke od najpopularnijih svetskih brendova pa možete biti sigurni da su igracke proverenog kvaliteta.

Neki od brendova koje zastupamo: Infinity Nado, Bakugan, Bay Blade, Bratz, Papa prase, Patrolne sape, Masa i medved, U hugz, itd…

Istražite naš magični svet i otkrijte igraćke koje će Vam pružiti nezaboravnu zabavu.

Možete nas pronaći na adresi: Karadjordjev Trg 11, 11000 Beograd, Srbija

IDENTIFIKACIJA FIRME:
Naziv: Vamos Toys d.o.o
Adresa: Slaviše Vajnera 3/4
Matični broj: 20662964
PIB: 106702575
Web adresa: www.vamos.rs
Kontakt telefon:  +381 (11) 2281-379
Kontakt email: info@vamos.rs